Aktuality

VC Chodova – malá, ale příjemná soutěž s dílčími úspěchy

I menší soutěže s přijatelnou konkurencí jsou důležité z hlediska psychického zdokonalování ve smyslu, „že o nic nejde“ a i prostě pro radost. Do Chodova se nakonec vypravilo sice jen pár závodníků, ale díky jejich úspěšnosti, jsem skončili ze všech zúčastněných klubů na 3.místě. Celý turnaj byl navíc příjemně dynamický, počet přes 100 závodníků přijatelný, a tak se krátce po obědě mohlo jet domů.

O medailový zisk se postarali již pravidelní „medailový dodavatelé“. Velmi mile překvapila Veronika Šťastná, která v kategorii st.žákyň ve finále „vyklepla“ favoritku a ségru Barborku, ale tak, je to správné, ve sportu není nikdy nic jistého. O další „zlatky“ se postarala talentovaná Míša Rešová, a sice hned ve dvou kategoriích kata. Stříbrné medaile vybojovala dobrým výkonem Verča Rešová a i ona hned dvě, v kata i kumite. Rozhodně nezklamali Honza Stránský, i jemu patřily dvě druhá místa v kata. Zastříbřilo se ještě u Marka Kučery, který medaili vybojoval hodně dobrým výkonem v kumite a přidal 3. místo v kata. Poslední stříbrnou medaili pro náš klub vybojovala Barborka Šťastná v kata, a pak ještě 2 bronzové medaile získala stejná šikulka v kata i v kumite. Ani tým „ve výrobě“ nejel úplně špatně a získal ve složení Barborka,Verča a Míša 3.místo. Škoda že nenastoupily žádné soupeřky Barborce i Míše na kumite, mohli si to hlavně vyzkoušet, protože každé utkání se pro další rozvoj „platí zlatem“, ať se vyhraje nebo prohraje.

Na závěr je opět na místě poděkovat rodičům, že děťátka na soutěž přivezli, zvláštní dík i rozhodčím Kačce a Jáchymovi za super rozhodo-vání, protože jako rozhodčí patřili k nejlepším…(tedy kromě mě:-)

[ezcol_1fifth]

[/ezcol_1fifth]

[ezcol_1fifth]

[/ezcol_1fifth]

[ezcol_1fifth]

[/ezcol_1fifth]

[ezcol_1fifth]

[/ezcol_1fifth]

[ezcol_1fifth_end]

[/ezcol_1fifth_end]