Aktuality

Na přeboru Prahy rekord 50 medailí !!!

Než si připomeneme všechny borce, kteří se zasloužili o rekordní medailovou sbírku, je třeba poděkovat všem, kteří se zasloužili o přípravu, průběh a zakončení perfektní soutěže, rychlé a dynamické, bez zbytečného protahování. Díky tedy zde v první řadě Kačce, Hance, Markovi Šťastnému, Lubošovi Hrazdírovi s tátou, Jindrovi Jetelovi, Jindrovi Pilmannovi, p.Čermákovi,Pavlovi Sibřinovi, Pavlovi Stránskému, P.Andršové, Veronice Jelínkové, Anežce Kotěrové a dalším našim borcům, a dále pak ostatním na časomíře a při úklidu. Rozhodčí jako vždy byli rozmazlováni napečením pochoutek od Kačky, Hanky a paní Hrazdírové, tak že spokojenost na všech frontách.

Samotné výsledky není třeba přeceňovat, protože je to pořád „jen“ kraj, ale občas byly vidět i nadějné výkony, a to je pro trenéry to nejdůležitější. Takže z rekordního počtu medailí pochopitelně velká radost a „mytí“ hlav bude až na tréninku, protože dobrý trenér není spokojený nikdy:-).

Ale konečně k výsledkům. Titul přeborník Prahy získalo hned 17 borců, a sice Hanka Vašíčková-masters, Barborka Šťastná kata i kumite, nejúspěšnější závodník soutěže Kuba Slanař dokonce 4 tituly, kata i kumite U21 a muži!, Nikola Jůzová-kata U21, Luboš Hrazdír-kumite dorost,  Tomáš Kouba-kata junioři, Valentýna Hrazdírová-kata ml.žákyně,Jan Stránský-kata st.žáci, Kristýna Čermáková-kata i kumite ml.žákyně, Benedikt Kis-kata ml.žáci, Veronika Jůzová-kumite juniorky, Luboš Janoušek- kumite masters a Vojta Andrš-kumite st.žáci. O stříbro se zasloužili Kačka Keslová-kata masers, Jáchym Hořák-kata U21, Veronika Rešová-kata ml. žákyně, Veronika Jůzová-kata juniorky a ženy, Terezka Sibřinová-kata i kumite ml.žákyně, Jetel Jáchym-kata ml. žáci, Filip Kříž-kumite ml.žá ci a Rosťa Oplt- kata masters.Pak již doslova smršť bronzových medailí a sice zásluhou Libora Podroužka-kata i kumite muži, Nikoly Jůzové-kata ženy, Radky Paterové-kata masters, Pavly Šimonové-kata masters, Mikuláše Patera-kumite ml.žáci a dále Charlota Seniv-kata, Kristýna Dvořáková-kata, Jan Strhan-kata, Erika Hubková-kumite, Jáchym Jetel-kumite, Verča Rešová-kumite, Míša Rešová-kata, Jan Stránský-kumite, Valentýna Hrazdírová-kumite, Ondra Čermák-kumite, Matěj Kučera-kumite, Lukáš Juránek-kata, Zdenda Šimon-kumite, Andrea Šimonová-kumite a Adam Novák-kumite st.žáci.

Pochopitelně všem gratulace, pokud jsem zde vynechal někoho kdo pomáhal, tak si to neberte osobně, velké díky patří i vám, ale bylo vás více, což je jenom dobře. Úžasný je fakt, že v dnešní době se nehraje na nezištnou pomoc a vás bylo hodně! Díky! Na závěr ještě díky sponzorovi Markovi Šťastnému i Jindrovi Jetelovi a vlastně tak nějak našemu klubu jako celku, protože díky němu má Praha pověst, že dělá pěkné a populární soutěže. Tak že? Jsme prostě dobří!! :-))

Pár foteček 🙂

[ezcol_1fifth]

[/ezcol_1fifth]

[ezcol_1fifth]

[/ezcol_1fifth]

[ezcol_1fifth]

[/ezcol_1fifth]

[ezcol_1fifth]

[/ezcol_1fifth]

[ezcol_1fifth_end]

[/ezcol_1fifth_end]

[ezcol_1fifth]

[/ezcol_1fifth]

[ezcol_1fifth]

[/ezcol_1fifth]

[ezcol_1fifth]

[/ezcol_1fifth]

[ezcol_1fifth]

[/ezcol_1fifth]